Ga naar hoofdinhoud

Ik ben Lia Schrier (1964) en ik ben dankbaar voor het leven… Het leven heeft mij, met alles wat er was en is, gevormd tot wie ik nu ben. Ook ik kende verlies, op veel gebieden. Het is geen zware rugzak geworden maar een koffer vol ervaringen.
Ook ik maak veel moois mee, met als kroon het leven van mijn twee prachtige dochters.
Ik durf te zeggen dat mijn bestaan een reden heeft. Door alle dalen heen vind ik elke keer weer levenskracht, het maakt mij bewust en het leert mij betekenis te geven aan wat er is.

Mijn verliezen, mijn geluksmomenten, mijn ervaring in de jeugdzorg, in managen, organiseren, coachen en ondernemerschap maken mij tot de uitvaartondernemer die ik wil zijn. Een uitvaartondernemer die zich in het bijzonder thuis voelt bij kinderen. Soms zeg ik dat mijn eigen krassen mijn inspiratie zijn om te genieten van het omgaan met kinderen, ik sta naast ze, niet bóven ze. Ik ben gediplomeerd uitvaartverzorger en heb ervaring in het begeleiden van uitvaarten. Mijn eerdere onderneming, Charon-Hollands Kroon, maakte deel uit van een kleine keten. Ik zette de stap naar Liaison uitvaart- en rouwbegeleiding om geheel vanuit mijn eigen energie, met mijn focus op en toewijding aan kinderen te kunnen werken. De naam veranderde, ik ben dezelfde mens die er voor jou wil zijn.

Ik werk samen met een mooi team van collega’s en bewuste toeleveranciers (zoals voor kaarten, kisten en vervoer). We hebben een gezamenlijk doel: zorgen voor een liefdevol afscheid.

Nabestaanden en mensen om mij heen zeggen dat ik kan verbinden en organiseren. Dat ik náást mensen sta. Vrienden noemen mij Liaison, een verbinder. Ik wil graag een baken zijn en uitvaarten verzorgen met mijn hart, met liefde, aandacht en respect. En met humor, dat er mag zijn naast rouw en verdriet.

Liaison Rouw- en Uitvaartbegeleiding 3
Back To Top