Ga naar hoofdinhoud

Een uitvaart kost geld. Ik weet dat er niet altijd een verzekering is of dat er niet voor is gespaard. Zeker als een kind overlijdt kan je opeens met kosten te maken krijgen waar je nooit over hebt nagedacht. Ik ben ervoor om je voor te lichten over de mogelijke kosten én mogelijke besparingen. Ik bespreek wat het beschikbare budget is en denk mee hoe het kan.
Mijn ervaring is dat de hoogte van de kosten van een uitvaart afhankelijk zijn van veel verschillende factoren. Wordt het een crematie, een eigen graf of een algemeen graf? Hoeveel mensen komen er en waar is het afscheid? Hoe uitgebreid is de catering? Worden er advertenties geplaatst in landelijke dagbladen?
Bij elke keuze licht ik je voor met welke kosten je te maken krijgt. Zo weet je waar je aan toe bent.

Na het eerste gesprek maak ik een begroting. Daarin neem ik een basistarief op die voor mijn begeleiding is. Alles wat ingehuurd wordt, bereken ik één op één door. Transparantie staat voor mij hoog in het vaandel, er zijn geen verrassingen.

Ook als je een uitvaartverzekering heeft, kan je contact met mij opnemen voor de begeleiding van de uitvaart. Je hebt áltijd vrije keuze voor een uitvaartondernemer, in overleg is er veel mogelijk.  Tevens kan ik je voorlichten over mogelijke uitvaartverzekeringen.

Back To Top