Ga naar hoofdinhoud

Wij staan met beide voeten op de grond, hebben kennis van zaken, zijn afstemmend én doortastend. Wij begeleiden je stap voor stap op weg naar de dag van de uitvaart. Natuurlijk vragen wij naar de wensen, maar veel mensen weten niet wat er allemaal mogelijk is. Daarom dragen wij creatieve mogelijkheden aan, zoals op het gebied van bijzondere locaties, het wordt een uitvaart op maat.

Van veel mensen horen wij dat ze willen dat je iemand ‘terug kan zien’ in de uitvaart. Hoe kort of lang een leven ook geweest is, ook als het alleen verwachtingsvol uitkijken naar nieuw leven was. Het mag allemaal voelbaar zijn in het afscheid. Vanuit die basis gaan we samen op weg naar een afscheid om verder te kunnen gaan.

Wij werken samen met een mooi team van collega’s en bewuste toeleveranciers (zoals voor kaarten, kisten en vervoer). We hebben een gezamenlijk doel: zorgen voor een liefdevol afscheid.

Liaison, een verbinder, dat is wat wij willen zijn, wij verzorgen uitvaarten vanuit ons hart, met liefde, aandacht en respect.
En… met licht en humor, dat mag er ook zijn naast rouw en verdriet.

Onze aandacht gaat ook uit naar kinderen, we vinden het belangrijk dat ze betrokken worden bij het afscheid. Soms zetten wij hierbij onze troosthondjes in.

Back To Top